«Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι»

 «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι»

Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ

«Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ, την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό γήπεδο της Αργοστολίου (3ο Λύκειο) εξαιρετικές δράσεις πολιτισμού, αθλητισμού και συμπερίληψης από μαθητές και φορείς της περιοχής. Έργα ζωγραφικής, χορωδίες, μαγειρικές, συναυλία, επιδείξεις και παραστάσεις. Ιδιαίτερα συγκινητική και τιμητική,ήταν η παρουσία του χρυσού Παραολυμπιονίκη Σωτήρη Γκαραγκάνη, στον οποίο δόθηκε ένα μοναδικό έργο τέχνης από τα παιδιά του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου.

Όλοι μια μεγάλη παρέα, όλοι μια μεγάλη αγκαλιά, μάθημα ζωής για όλους μας. Πιασμένοι χέρι – χέρι ένας απέραντος κύκλος από ευτυχισμένους ανθρώπους που χαρούμενοι χορεύουν και ακολουθούν τους ρυθμούς της συμπεριληπτικής μπάντας ΑμεΑ, “BandokaFenio”.

Αξίζουν πολλά ευχαριστώ και θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση, στο 1ο Ειδικό Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου, στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου, στο ΚΕΕΠΕΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ και
στο ΦΑΡΟ ΤΥΦΛΩΝ της ΕΛΛΑΔΟΣ.                                                   

Παράλληλα από τις 2 Δεκεμβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε έκθεση ζωγραφικής με έργα των μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου και τίτλο «Χρωματίζω τα Παραολυμπιακά αθλήματα» στην Αίθουσα Εκθέσεων στον 1ο όροφο του Δημαρχείου.

Σχετικά Άρθρα