Αποκριάτικο πάρτι στην Μαντανία

 Αποκριάτικο πάρτι στην Μαντανία

Το Τριώδιο άνοιξε και ο Σύλλογος +Οικία την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό αποκριάτικο πάρτι στο cafe – bar Μαντανία.
Για όσους παρευρέθηκαν εκείνο το βράδυ, δεν χρειάστηκαν πολλά για να περάσουν όμορφα παρά μόνο καλή διάθεση και κέφι. Ο χορός και η διασκέδαση ήταν πρωταγωνιστές.Το ξεφάντωμα, αλλά και οι πρωτότυπες μεταμφιέσεις έδιναν την αποκριάτικη νότα των ημερών.
Το κέφι και ο ρυθμός ξεκίνησαν με τα κορίτσια του latin και την υπέροχη δασκάλα Γιώτα Ηλιακοπούλου, παρασύροντας όλους τους φίλους και καλεσμένους της “+οικιας” στο λίκνισμα της μουσικής. Παρόντες και οι τρείς ακόμα δάσκαλοι του συλλόγου, Μαρία Καρέλλα, Ελένη Σαραντοπούλου και ο Αντώνης Τσορμπανάκης, όπου η συμβολή τους ήταν καθοριστική για την επιτυχία της βραδιάς. Η αλήθεια είναι ότι ”βρεθήκαμε κανά δύο ξενέρωτοι” αλλά και εμείς σιγά – σιγά ακολουθήσαμε τους ρυθμούς του πάρτι.
Με την παρουσία τους, μας τίμησαν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Γιάννης Μπαλάφας, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι, Άγγελος Γαβαλάς, Βασίλης Κουτσοβασιλης και Σπήλιος Διαβολίτσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βίβιαν Αδαμοπούλου και Αννα Βρετου.

Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου +οικία, που για άλλη μια φορά στήριξαν την εκδήλωση μας.

Σχετικά Άρθρα